Igår blev dagen lite knäpp och för att göra en lång historia kort så blev det vilodag igår istället för idag. Kanske inte spelar så stor roll, det visar sig imorrn när jag får reda på nästa pass. Dagens träning var iaf rätt hård och efter frukost drog jag iväg till squashgymmet för del 1:

5 sets @ 95%: 
20 ring dips
20 unbroken chin ups
20 GHD sit ups – sub sit ups + ca 30°
20 squats
20 GHD extensions – sub GHR med armhävningsassistans
rest 2 min b/t sets
Resultat:
1 – 3:45, 2 – 4:33, 3 – 5:32, 4 – 6:28, 5 – 8:08 min

TOTAL krasch, till synes värre än den Martin hade, men det var många som klagade på bloggen över den här. Illamående redan efter varv 2 och dipsen blev löjligt jobbiga ungefär där. Sit upsen var otroligt mkt jobbigare än vad jag tänkt, men jag ändrade till den varianten istället för KTE för att jag vill spara greppet. Nöjd med obrutna pull ups i dörröppningen som är typ 60×150 cm, börjar bli bekväm med mixat grepp. Var inte i fas ett tag efter det här och jag tänkte att nu får jag ta tag i kosten igen, har slarvat lite efter tävlingen i Danmark. 6.5 h senare var det dags för del 2:

Row 2K
+
AMRAP Double Unders in time remaining in 10 minute time cap
Resultat:
6:56 min, pb! + 24 double unders

Målet med dagens pass var att göra en ”Martin”, dvs ro under 7 min (det måste vara ett pers) + 5 double unders 🙂 ”Martin” tog för mig 7:56 min och jag var faktiskt lite besviken över att jag inte var lika förvirrad och trött som Martin var  när det begav sig (se video nedan), inte för att jag inte var trött. Det var jag verkligen, men jag vek mig mellan 1000-1500 m, började få rövkramp och tvivla på det där perset, men tog igen det på sista 500 m. Dampern var satt på 7 och den borde kanske ha varit på 6, planen på 30 drag per minut och få mer flås än mjölksyra försvann rätt snabb. Hur som ruskigt nöjd med sub 7 min i 2 k-rodd, det var över 2 år sedan jag gav mig på det på allvar, vilket ledde till prick 7 min. Skönt att ha det gjort, nu behöver jag aldrig ro igen 😉

Simon och Martin i OPT-tävlingen i januari i år. Fantastiskt roligt hur Martin bara får till 5 double unders på 3 minuter efter ett otroligt roddpers som även galärslaven Simon rodde hem!

Det ska även bli sjukt roligt att tävla på CrossFit SM 2010, arrangerat av CrossFit Nordic! Kolla in sidan, massor av rolig info och boka in 13/11 i almanackan, för då smäller det i Solnahallen i Stockholm! CrossFit Uppsala har all anledning att komma vi ställer upp i lag: jag, Martin, Linda och Anna S samt Simpe som ställer upp i den individuella tävlingen! Kom och hejja på oss! 🙂