Fran

Three rounds, 21-15- and 9 reps, for time of:
40 kg Thruster (11-10, 8-7, 5-4)
Pull-ups (21, 8-7, 5-4)

Tid: 3.58 min, PR!!!

Gick ner, struntade i att dra ut på det hela och WHACK, PR med nästan 30 sekunder. Mycket bättre balans under thrusters och cyklisk Speal/AFT/OPT-kip under nästan alla PU:s var den stora skillnaden. Illamående i en halvtimme, men nöjd som fan.

Det är förresten lustigt hur jag 1: Alltid tror att jag kommer orka med något mer efter ”Fran” och 2: Även tror att skavsår kommer inverka. Det är ju inte så att man stannar upp och liksom”Fan vad ont jag har i handen” (en irriterande efterlämning av 30 MU:s).

Förresten igen: Inför sista ronden var tiden 2.45, senast 3.10. Bra att komma ihåg inför nästa gång…som förhoppningsvis dröjer.

Senare:
30 min MMA-sparring med Kolskyfflarn