Lasse-pinnen hade bokat gymmet, så inga frivändningar och bänkande som tänkt. Drog ut och sprang istället:

Wu: Jogging 800 m, lite veva armar, hoppa indian
+
Run 800 m x 3 @ 100% (rest 7 min b/t sets)
2:26 min (ute)
2:45 min (springband)
2:48 min (springband)

Blev alldeles för kall att vila 7 min utomhus så jag gick in till bandet. Snabbare att springe ute, men lättare att hålla jämn takt på bandet. 7 min var tillräckligt lång tid att nästan återhämta mig helt. Kunde fortfarande få access till gymmet, så istället blev det lunch: köttgryta och sallad (mmm) och mjölk (ajajaj). Sedan hade två halvjobbiga insatser på eftermiddagen. (Folk kvar i den brinnande toffelfabriken, livräddning!).

Toktrött på sen eftermiddag, hade nog inte druckit tillräckligt med vatten under insatserna. När jag såsat runt i några timmar fick jag en energikick och lust att använda mig av ringarna jag släpat hem.

3 varv av
7 muscle ups
20 unbroken double unders
Tid:
ca 15 min

Här syns det lite bättre än filmen nedan. Första försöket , senare hade jag bättre extension i bottenläget.

Försökte göra thrusters cementblocken i Rockygymmet, men det gick så där. Istället fick det bli double unders som ”aktiv vila”, ville absolut göra muscle ups idag. Hade sjukt svårt att få till DUsarna första varvet, men sen gick det bra. Muscle upsen gick över förväntan, iofs med 5-6 misslyckade andra varvet, behövde få till klippet när jag började bli trött. Efteråt så tog jag fasta på Martins fina inlägg om käk, så post-fuel: laxen som blev över från middagen, ca 46 g protein, lite väl mycket…men jag gillar ju mat 😉

Innebandy = knäskada? Nä, nu var jag lite hård, men det var ett skämt! Skönt att få iväg ett kvällspass i Rockygymmet! Riktigt så här mörkt var det inte, men det blev så efter uppladdningen.