Vi kommer nu i November att köra igång rullande baskurser på 4 veckor (8 tillfällen). Dessa baskurser anser vi vara såpass bra och viktiga att vi senare också kommer att göra dom obligatoriska för att få möjlighet att köpa träningskort hos CrossFit Uppsala. Grupperna kommer att vara begränsade för att kunna ge största möjliga uppmärksamhet åt alla individer i gruppen.

Baskursen består av totalt av 8 pass där vi går igenom alla viktiga baslyft och tekniker som vi använder oss av tillsammans med massor av härlig träning! Notera att den definitivt inte bara är för de som inte har träningskort, eller är helt nya, utan lämpar sig för alla som känner att dom vill putsa på grundtekniker, eller bara få ytterligare mer uppmärksamhet från en kompetent tränare.

I ett första skede så kör vi två parallella baskurser. Den ena är redan slutsåld och den går på Måndagar och Onsdagar kl 17-18, men vi har platser kvar på den andra som kommer att gå på Tisdagar och Torsdagar klockan 20-21, med start Tisdagen den 9 Oktober.

Kostnaden för kursen är 1200kr och du bokar din plats genom följande länk: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=MZ8UG969285AQ

Endast ett par platser återstår denna vända, och det är först till kvarn som gäller. Vi kommer även att fortsätta med ytterligare baskurser i November, för att anmäla intresse för dessa senare kurser så skickar ni ett email till info@crossfituppsala.se.