CIMG3312 Wu: 5×10 obrutna DUs (inte samma flyt idag), ett gäng benböj och OHS
+
CA:
Overhead squat – 50kg x 5 x 4
Clean – 60 kg x 3 x 4
Front squat – 65 kg x 5 x 4
Press – Max: 67.5 kg, pr!
OPT:
Tabata Push Ups – low score – 4 sets only: 26-20-11-6
AMRAP Double Unders in 2 min: 81 reps
GHD Sit Ups – 20 x 2: obrutet/18-2 reps


Pass idag med min vapendragare Simon här nere i Lund, han körde samma pass (lätta vikter och fokus på teknik första delen) och kämpade på med andra. Frivändningarna lärde han sig snabbt, det som tog mig 6 mån att lära mig fixade han på några minuter, men det var ju så klart min förtjänst 😉 DUs hade han en fallenhet för och fixade 30 reps på 2 min trots att han aldrig gjort dem förr.

Passet då? Nästan en timme och 45 min tog det, inte alltid man har tid med det, men jag passar på att mörsa på nu innan jag åker till Paris några dagar. Kändes väldigt skönt att CA är inne i en vilofas, bra teknikövning och så kan jag ju slänga in lite annat också (eftersom jag inte är i vilofas). Till min förvåning persade jag i axelpress, väldigt överraskande. Är dock inte helt 100 på att det är rätt viktangivelse eftersom vissa grejer på LTK är väldigt kantstötta, men även om man räknar elakt som Jocke så blir det ju några kilo över 60. Hur som helst väldigt nöjd och glad!

På nästa del glömde jag bort tillägget att det skulle vara ”fina” reps på tabatan. Jag kötta på med resultatet som det brukar innebära. På hopprepandet fick jag en bra start och sedan fritt fall. Hittade en snarlik GHD-bänk men jag hängde ut för långt med röven så framsidan av låren krampade tillslut. Allt som allt ett roligt pass med trevligt sällskap. Sen så var ju David så himla bra att bjuda på sig själv, så jag får väl bjuda tillbaka:

Nästan 27 på första som slutade med 6 reps på sista och jäklar vilket korvande, fina reps skulle det vara, haha.

Kan någon hjälpa mig att räkna? Helt omöjligt att hålla reda på DUs. 81 reps kan vara högt räknat. Aja, ett jäkla vevande med högerarmen och en konstigt jämfotahopp med tilltagande frustration kanske kan ge lite glädje där hemma 😉

EDIT:

På kvällen träffade jag min polare Kalle som hade varit och jobbat. Kalle har kört stenhårt på Beach 2009 men nu är det 2010 som gäller! För att att kunna umgås lite innan han drar iväg till Australien så hakade jag på ytterligare ett pass.

Kalles lats- och ryggpass (sittande drag, sittande rodd, stående rodd) varvat med
Jerk – 50 kg x 3 x 4
Jerk dip squat — 70 kg x 3 x 5
+
4 sets:
20 GHD sit-ups (obrutetx4)
18 dips (obrutetx2, 15-3, 8-3-2-2-1-1-1)
2 min rest

Som sagt, CA är inne i en vilofas så jag tyckte det var fullt görbart. Missuppfattade finishern lite, det skulle tydligen vara viktade dips, men jag fick ju fortsätta öva syratåligheten lite. Jerk dip squat har jag aldrig gjort, men det är helt enkelt bara dip:en till stående igen. Kändes som bra teknikövning. Kalles lats- och ryggpass gav lite pump så snart blir man väl en riktig biffkaka…det är alltså den kakburken jag talar om.