TESTDAG 1

Uppvärmning:
-tyngdlyftningsfokus

A Stöt aka Clean & Jerk – bygg till dagens tyngsta

B ”Mega-Maria”

På tid
300 m löpning eller rodd
25 svingar
15 goblet squats
10 burpees över kb eller bock

[time cap 5 min]

TEST-BONUS – i valfri ordning där det hinns med:

Front leaning rest i ringar eller på golv x amsap, time cap 3 minuter
Sorensen x amsap (obs – endast i GHDn en och en i källaren), time cap 2 minuter
Amsap hänga med en arm OCH / ELLER Hänga i toppen av en scapula pull up x amsap, time cap 1 minut

Testveckan är här! Vi har lite annat upplägg den här gången där testveckan består av en testdag och sedan en mellandag där ni kan ta igen missade tester eller träna det som står för dagen, fortfarande med vårt upplägg med 40 minuters pass. Du får vara kvar på klubben med din bokade plats 50 minuter efter påbörjat pass, så även på allla TESTDAGAR, stannar du längre än så så måste du boka Öppet gym.

Som en del av det så får vi från måndag 1/3, vecka 9, köra BONUS-delen på klubben och den måste inte göras hemma. MEN återigen: fortsatt gäller att din bokning gäller i 50 minuter precis som vanligt, så måste du duscha så hoppa över den delen eller boka Öppet gym.

HEMMATRÄNINGEN

Är du hemma eller på resande fot så boka Hemmapass så klart! Mejla oss på info@crossfituppsala.se så bollar vi gärna era tankar! 😊 Massor kan göra om du har lite utrustning hemma och vi kan hjälpa er med en del från vår shop http://shop.primalfitness.se/, vi har många slam balls, hopprep, ringar och gummiband kvar i lager, men här nedan utgår vi från att du inte har tillgång till utrustning:

A Uppvärmning allmänt, bli riktigt varm och fokusera på höft och axlar!

B Jämfota hopp – så långt som möjligt framåt utan att ramla bakåt. Det är ok att ramla framåt OM fötterna är kvar i samma position som vid landning

C På tid
400 m löpning
40 m lunge steps
20 burpees