A Marklyft, lätta och snabba, ca 50% av 1RM, 2-2-2 reps
B1 Rumänska marklyft, ej max, 3 x 3 reps
B2 2KB clean & press 3 x 2-3 reps

2 set av
1 min clean & push press eller kb-ryck, valfritt handbyte
Vila 1 min
1 min utfallsteg
Vila 1 min
1 min 6-point burpees
Vila 1 min
1 min svingar, obrutet
Vila 1 min 

Arbetsset på B1, ska ej vara jättetungt. Arbeta jämnt och fint på avslutningen, det enda är att man får välja om man gör clean & push press eller kb-ryck beroende på nivå. Svingarna ska också vara obrutna på sista minuten, vilket kan innebära en riktigt tung vikt för många av våra medlemmar. Testa gärna en lätt svingminut innan! Kör hårt och hoppas många av er kan komma på torsdagens pass! 🙂

Kommande vecka 25:

Måndag – Marklyft + metcon
Tisdag – Tyngdlyftning, benböj + intervall, kort
Onsdag – Metcon, medel
Torsdag – Press/Pullup 1RM, Frontböj/Marklyft 2RM + ”Fran”
Fredag – Inställt – midsommar!
Lördag – Inställt – midsommar!
Söndag – Inställt – midsommar!