eller ”Jonathan Livingstone Krågejävel”


Erin
Five rounds for time of:
40 pound Dumbbells split clean, 15 reps
21 Pull-ups
Tid: 16:28 min

Första gången som föreskrivet, förra gången råkade jag ta för lätta hantlar. Var inte riktigt mentalt med i matchen och det blev inte lättare av att pull upsen kändes gristunga. På fjärde varvet började valkar dras upp men slutet var ju nära. Mådde inte helt bra, måste vara helgen som spöat mig…eller hela veckan tidigare…eller vaffan, det är ju en hjälte-wod för tusan, det ska ju vara jobbigt!
Efter passet kunde jag inte äta upp, vilket är EXTREMT ovanligt, så jag är nog rätt risig trots allt. Menmen, fick möjlighet att gymma mer efter mitt avbrutna matlådeförsök och gav mig på några singlar med thrusters. Efter lite djungelvrålande så fick jag upp 85 kg vilket faktiskt är PR.

Sedan drog vi ut till Lomma och badade. Vädret var underbart och det kändes som om sommaren har kommit på allvar. Idag kändes det skit samma att det ska bli kallt och ruskigt senare i veckan.