Sjuk för första gången i år, alldeles för tidigt. Förhoppningsvis går det över fort eftersom på måndag är det belastningsövning. Det beskrivs som det jobbigaste som många någonsin gjort. Det blir väl inte samma dödsångest som när man försökte döda oss i bassängen i höst men jobbigt kommer det att bli. Om jag inte tillfrisknar är det inte så smart att ge sig på det här.

För övrigt har jag kommit igång med masserandet, det dröjer innan jag kan tjäna några stålar på det projektet, men det är skoj att lägga till i kunskapssäcken.

Glömde förresten tillägga hur mycket träning jag fick ihop under förra året. Resultatet blev 246 träningsdagar under 2008 det vill säga ett 2-1 förhållande till skillnad från Crossfits rekommenderade 3-1.
Årets avslutning hade de sämsta två månaderna träningsmässigt med endast 31 träningsdagar (14+17), vilket är dels influensans och dels julens fel. De ”bästa” var januari (26) och oktober (25) men det är ju egentligen för mycket med ett 5-1 i snitt. Hade jag inte klappat ihop mot slutet hade jag kommit upp i närmare 260 träningsdagar, men vad gör det jag slog ju Martin med två dagar ändå 😉