Vi på CrossFit Uppsala fortsätter att skämma bort CrossFit Sverige med seminarier och workshops! Nyss det rent fantastiskt lyckade seminariet med underground-räven Matt Wichlinski (ni som inte var där missade en rent fantastisk lärorik och inspirerande dag). Härnäst ökar vi insatserna i häftighet ytterligare när vi nu tar hit amerikanen Carl Paoli för att göra oss till gymnastik-ninjor.

Spendera 8 kvalitetstimmar hos oss tillsammans med Carl Paoli (känd som artikelförfattare åt CrossFit journal och för sin egen site gymnasticwod) för att lära dig att applicera gymnastic, freestyle och akrobatikrörelser för att bli ännu bättre på CrossFit (och livet!). Om du vill öka din kroppskontroll, smidigt, precision och din koordination är det här det perfekta seminaret för dig!

Seminariet kommer att vara ordnat så att vi både kommer att bjudas på teori och praktik, så du kommer inte bara att få lära dig den fundamentala teorin bakom en viss gymnastisk rörelse, du kommer också att få en chans att visualisera och utföra den. De övningar vi lär oss lärs ut genom skalbara progressioner, vilket gör seminariet lämpligt för ALLA oavsett nivå på gymnastik och kroppskontroll.

Genom att förstå fundamenten för kroppsrörelser och kroppens mekanik så kan vi använda den kunskapen för att få en bättre prestation inom i princip alla områden. Och dessutom: gymnastik är KUL!

Carl är, förutom att vara en fantastisk pedagog inom gymnastik och före detta elitgymnast, dessutom svenskättlad så han kommer att kunna hantera den språkliga barriären på ett enastående sätt. Det här är helt enkelt ett seminarie du inte får missa!

Seminariet går av stapeln den 13/8 i CrossFit Uppsala lokaler på Bergsbrunnagatan 9 och priset är $200, men för medlemmar hos CrossFit Uppsala bara $180. Passa på att utnyttja den låga dollarn och boka din plats redan idag direkt hos Naka Athleticsvia via denna länk! Det LÄR bli slutsålt, så skynda på.

Alla frågor om bokning av platser, betalning och så vidare tas direkt med Carl – se Naka Athletics för kontaktinformation.