Nu till helgen är det dags för Scandinavian Crossfit Challenge i Halmstad. Eftersom jag stannar hemma och håller fortet så kan jag ”tyvärr” inte vara med. I ett svagt ögonblick ”lovade” jag dock att försöka mig på de totalt 5 pass (4 pass + final) som tävlingen kommer bestå av över två dagar. Att hålla schemat är förmodligen omöjligt, men man vet ju aldrig. HÄR finns schemat för passen.

Nu på fredag,  30/10, kl 0800 tänkte jag försöka göra Pass 1 i tävlingen. Det är svårt att veta exakt hur det kommer gå till, speciellt med följande pass eftersom de är okända fram tills torsdag (kväll?). Spikat är dock att jag gör ett försök med Pass 1 direkt efter ordinarie morgonträning på fredag (0700-0745) så då kör det alltså igång vid kl 0800. Alla CrossFit Uppsalas medlemmar är välkomna att göra mig sällskap, se det som ett extrapass!