Weeeehoooo!! Lunchpass på onsdagar har börjat igen! Detta innebär att jag äntligen får träffa Crossfit Uppsala’s underbara medlemmar!! Dagens pass började med en riktig uppvärmning med lite dynamiska-stretching rörelser, och det träffade tydligen helt rätt hos vissa. Efter det var det dags för uppvisning av styrka:

5 set av 4-6 marklyft. Öka vikt om 6 reps lyckas, sänk om man bara gör 4. Teknik var A och O här. Mycket imponerande lyft idag, speciellt från de kvinnliga deltagarna. Linda persade en femma på 100 kg och Josefine visade upp en strålande teknik och jag skulle nog inte vara förvånad om hon persade hon också!

Därefter var det dags för dagens METCON:

50-40-30-20-10 av:

  • Kettlebell Swing
  • Situps

Hohoho! Här kämpade folk så att de blev vita i ansikten och helt slutkörda. Jättekul att se nya Chris visa upp sitt krigar-ansikte! Alla andra kämpade också enormt och jag hade glömt av hur enormt inspirerad man blir av att få vara med om när ni kämpar er igenom utmaning efter utmaning.

Fotnot: Linda körde med 20 kg-kettlebell (det andra kortet var suddigare så jag kastade in detta istället, sorry Linda!)