Rökdykning två vändor, jobbigt och roligt, mycket dra slang och jobba lågt. När det blev lite dödtid gick jag en 1.5 km slinga med full utrustning (21 kg) och släpandes på en slangkorg (16 kg). Hade tänkt ta två korgar men jag hittade bara en. Det var nog lika bra, tillräckligt jobbigt för greppet trots alternerandet av vilken hand jag bar den i. Kändes precis som den gamla goda tiden när man inte hade hjul på resväskorna. Tiden: ca 17 min.

Sedan ville min polare och samåkare Simon träna efter vår redovisning av fysisk aktivitet under värmepåverkan (kanske kommer det en video om detta). Tänkte göra push jerks-passet (istället för split jerks) men jag hade ingen lust, seg från igår och förmiddagens aktiviteter, så det blev lite allt möjligt. ”Höjdpunkter”:

Push jerk:
55 kg 2 x 5 / 60 kg 2 x 3 / 65 kg, 3 x 1
Max Brutalbänks-sit ups: 19 reps
Max Back extensions: 31 reps
Testade rörelserna i Bear-komplex och gjorde lite OHS-övning med 20 kg