2009-07-05, Tabatarodd 844 mTabata-rodd:

8 rundor med 20 sekunders arbete och 10 sekunders vila mellan. Dampern på 6.

Resultat: 844 m, pr

Ville få iväg ett pass idag också, men jag lyckades istället göra det 2 år i framtiden. Lungorna hade inte riktigt fått sitt så det blev tabata-rodd. ”Randy”, som jag annars funderat på, fick vänta till en annan dag. Mitt förra pr låg runt 820 och gjordes i Martins vardagsrum när jag förberedde mig för en shooto-match för flera år sedan. Härliga tider!

Som alltid kommer storsläggan efter 4 ronder (syns på antalet drag), men då lyckades jag shejpa på kvalitén så antalet meter rasade inte så hårt. Den där på 99 m var lite irriterande, ville få alla över 100, men det totala resultatet är jag helnöjd med. Här har jag mer att hämta!

Blev lite intresserad av att se hur min roddteknik ser ut, speciellt när man blir trött, så jag riggade kameran. Som ni ser riggade jag även roddmaskinen ordentligt, staplade vikter så att den skulle stå still. Det är rätt lustigt att se hur snabbt tekniken degenererar, speciellt överkroppen blir väldigt såsig när jag börjar bli trött.