Träning i onsdags:

2 varv av
30 squat cleans, 42.5 kg
250 m rodd (damper 8)
Tid: 8: 42 min

Vila 90 min

25 hspu
25 double unders
55 swings, 32 kg
25 double unders
25 burpees
Tid: 12:17 min

Träning igår:

A 10 min Single unders + variationer
B TGU, 25 reps/arm, 21 kg db
C 4 x 10 ub KTE – 20 sek vila
D1 1. DB Ext Rot 2. Powell Raise 3. Trap 3 Raise (6 kg, 3×8 reps)
D2 40 – 30 – 30 reps utfallssteg
E 10 min Single unders + variationer

I ondags var det test. Där var det bara att konstatera att jag ännu inte kommit in i loopen. Fortfarande en massa träningsvärk sen dagarna innan och allmänt seg. Paceade inte alls och gick ut hårt och falnade efter ung halva tiden, fanns inget klipp till rodden. På nästa del ägnades +6 min till handstående, sen gjorde jag de snabbaste DUs i världshistorien och öste på resten som kändes bra. Tänka sig, man blir inte bättre på att pressa över huvudet om man inte tränar för det. Mycket nyttigt och skönt torsdagspass. TGU är en återkommande grej jag borde göra mer och jag tyckte nog att det var svårare med hantel än med KB, men det är säkert för att jag är lite instabil i axlarna. Lade till axelrehab, kommer göra det 1-2 ggr i veckan.

I tisdags gick en av de vikter vi köpte för att komplettera sönder i två delar när jag tappade den i golvet. Helt bisarrt och en anledning till att hellre använda sig av bumpers, men de vill vi ju gärna att till förfogande till våra kunder! 🙂

Idag är det skön vila och passade tid för tvättning, överhuvudtaget är det bra att planera in lågintensiva sysslor som att städa, klippa gräs, tvätta osv på vilodagar och inte bara sitta på röva. Kommande 2 veckor blir det lite modifiering i programmeringen då jag blivit kallad till intervju och tester på två ställen 22/3 och 26/3. Tyvärr måste jag boka om en resa till Emma pga 26/3-testet, så jag hoppas verkligen att det blir värt det, det blir all-in.