Snart så är det dags – den 28/29e Maj smäller det när vi samlas en hel helg på CrossFit Uppsala för att inspireras av varandra och det gäng som nu går under namnet Team Reebok. Dom är på en liten turné på boxar runt om i landet, och den och personerna bakom kan ni läsa om här i deras blogg.

Jag har suttit med planeringen för helgen, och det ser riktigt grymt ut. Om ni inte har bokat er redan, så gör det ögonabums i bokningssystemet! Om ni inte har träningskort på CrossFit Uppsala så hör av er till mig på martin.altemark@crossfituppsala.se om ni vill vara med och inspireras!

Vi passar på och släppa ytterligare lite info om agendan för dagarna –

Lördagen kommer att bestå utav föreläsningar av Mads ”International superstar” Jacobsen samt två träningspass instruerade av Jenny Jacobsen respektive Mads. Jag kommer också att hålla en föreläsning om näring, speciellt kopplad till prestation och välmående. Starten går kl 10:00 och dagen avslutas cirka 16:00. I mitten får vi en timme att käka medhavd lunch (eller smita bort till Max – dåligt med lunchalternativ på helger i boländerna tyvärr). Var gärna ombytta och klara klockan 10, även om vi börjar med ett föredrag. Vi öppnar och släpper in 9:30.

Söndagen består av en ”tävling”, som ALLA kan vara med på. Det kommer att bli ett par prövningar, och det kommer att bli grymt att se er prestera sådär sjukt bra som ni presterar varje pass ni kör. Här deltar även Reebok-teamet, så ni får fina harar att jaga! Vi finns på plats och öppnar 8:30, och ni har en halvtimme på er att värma upp tills vi kör igång klockan 9:00. Ha med skor och kläder för både ute och innepass om ni använder olika för detta. Vi kör sedan på med grenar fram tills slut runt 13:00 när vinnarna koras, hyllas och säkert belönas med lite godsaker!