Ja inte fan är det lätt för mig att få till push jerks, det vill gärna bli push press av det hela. Det är det här med att dyka ner under stången plus att mina axlar inte är jätterörliga, armbågarna svåra att sträcka ut blablabla

CIMG2284

Ja, helt bekväm ser jag inte ut efter mina push prerks.

Värmde upp med några lätta för att ta mig upp till 60. Sedan insåg jag att det inte var någon idé att gå högre om jag vill lära mig någon teknik. Började bli avundsjuk på Martin och Mattias där de studsade runt i ett vansinne signerat OPT. Jag gick istället ner i vikt och gjorde lite andra övningar däremellan. Totalt blev det:

Push Jerk 5 x 3 med 40, 50 och 60 kg

Max reps Knees to elbows: 25 reps

Max reps Ring dips: 12 reps

Max reps strikta Muscle ups: 3 reps

Jag är ju ingen dip-kung direkt men lite bättre än så kan jag nog. På KTE var det faktiskt greppet som fick mig att ge upp. Muscle upsen sitter som de ska tangerat pr trots att det var det sista jag gjorde för dagen.

EDIT:

Gör min första praktikdag på brandstationen Rosendal i Uppsala. Dagen till ära var det dags för de obligatoriska rullbandstesterna. Jag gjorde testet som alla andra och det gick bättre än senast eftersom pulsen inte gick högre än 173 (förra gången ungefär lika jobbigt för vaderna, men pulsen låg länge över 180). Bara någon minut efter att jag var klar gick ett larm. Bara att kuta iväg, svettig och jävlig, dra på sig larmställ och hoppa in i bilen. Intressant och roligt att få följa med ut. Man får väl se hur mycket sömn det blir i natt.