Lund-Revinge: 45 min

Kall morgontur, 2-3 grader, när jag är tillbaka på cykeln efter påsk så förväntar jag mig betydligt varmare väder. Hemskjutsad igen senare på em igen, hade nog orken kvar men jag och Simon skulle göra en skoluppgift så det fick bli dagens ursäkt. Innan lunch blev det ett första försök på ”Nancy”, vilket visade sig bli en ”Nästan Nancy”:

Wu: Några OHS med 30 och 40 kg
+
”Nästan Nancy”
Five rounds for time of:

360 meter run

40 kg Overhead squat, 15 reps

Tid: 14:20 min

Tyvärr visade det sig (när jag drog in cykeln för att kolla) att fyra varv i salen endast var 360 m vilket givetvis inverkar på ”Nicole” för några dagar sedan och ”Helen” härom veckan. Jag får ta ett extra halvvarv i fortsättningen. Ändå helnöjd med tiden, hade ingen aning om hur mina handleder skulle reagera vilket även är anledningen till att jag fegar väldigt på OHS. Avslutade dock med två obrutna varv så jag får väl se till att värma upp bättre i fortsättningen.

Idag fick jag besök av tre kursare (Viktor, Axel och Hampus) som intresserat sig för CrossFit och de körde dagens wod. Roligt med fler som fastnar och viljan finns där vilket syns på bilden på Axel. ”Inte en millimeter till.” som han sa efteråt men roligt hade de.

Testade fö att hänga upp kameran i fotbollsmålet vilket nästan straffade sig (ca 50 sek) eftersom Anton sparkade boll mitt i allt. I övrigt inte särskilt spännande förrutom när jag trodde att Axel skulle spy (ca 7 min). Filmade mest för att jag fått pippi på, just det, filmande. Racka gärna ner på min bristfälliga teknik på OHSen. Mer vikt på hälarna och djupare är väl min egen analys. Fö hörs det väldigt tydligt hur tungt jag springer. Försökte faktiskt korrigera mot slutet.