Påskstängt!

Fram till tisdag 2012-04-10 är CrossFit Uppsala stängt på grund av påsk och utbildning med James ”OPT” Fitzgerald!

Ni ska naturligtvis inte bara sitta och vänta tills på tisdag när det återigen finns bokningsbara pass, ut och rör på er! Ni kan springa, hoppa, kasta, dra, lyfta och för all del gå, cykla och simma! Har ni utrustning hemma så använd er av den annars hittar ni ett enormt påskägg och lyfter det! Vi ses nästa vecka! 🙂

James ”OPT” Fitzgerald har varit med från första början och vann CrossFit Games 2007!

James ”OPT” Fitzgerald hälsar på från Arizona! Under en vecka undervisar han CrossFit Uppsala-coacher och även andra tillresande coacher, grymt roligt och väldigt stort för oss! Första seminariet i europa hos CrossFit Uppsala – Primal Fitness i Sverige!

Sedan ett par år tillbaka håller OPT sina egna seminarier om det som kallas ”strength and conditioning”. Det handlar mycket om att lära känna sig själv och hur man ska förbättras under en lång tid. ”Everyday isn´t a tester!”

Seminarieserien kommer hållas på klubben mellan lördag den 7e till torsdagen den 12e april och detta påverkar träningsschemat under vecka 15. Exakt hur kan ni se i bokningssystemet. Hoppas ni har förståelse med passändringarna och glädjas åt de nya höjder vi ska nå i och med detta besök från OPT. Onwards and upwards! 🙂

OPT har ett härligt community, titta gärna in på OPTs träningsprogram HÄR. Folk över hela världen följer programmet och bland annat så tävlar vi och jämför resultat. Nu senast arrangerade vi på CrossFit Uppsala Construction Series 1-3 (se även video HÄR och HÄR) som OPT byggde ihop. Vi kommer fortsätta arrangera tävlingar och events för våra medlemmar även i fortsättningen utanför ordinarie passtider, tillsammans blir vi starkare!