Lunch
Dagens pass:
Snatch high-pull – 50 kg x 3 x 3: 
Clean no-touch deadlift on riser – 70 kg x 3 x 3
Power snatch – 80% x 1 x 6: 50 kg
Clean & jerk – 80% x 1 x 6: 70 kg
+
Plankan+20 kg 3 x 1 min, 30 sek vila mellan

Eftermiddag
Skotta jord och grus: 45 min, lågintensivt
En timme senare
4 sets; no rest:

10 1-arm KB swings/side, 24 kg
15 kipping TTB
Tid: 5:13 min

Gott om tid på lunchen igen, inledde med lite ”prehab” som uppvärmning (det jag missade i måndags), för att sedan köra igång med resten. Ojämna ryck, ibland stången för långt bak, ibland för långt frama, ibland dra för tidigt. Det absolut sista var det bästa, skönt att ett av sex försök blev bra iaf 😉 På C&J skulle det varit PC, men strunt samma. Upptäckte att jag stöter stången lite framåt när jag split jerkar, trycker på mer från tårna än hälarna. Även här var sista den bästa.

Pannrumsgymmet dokumenterat!

På eftermiddagen började jag och de andra sommarjobbarna börja med ett projekt att få fram en volleybollplan, oerhört viktigt! 🙂 En hel del skottande mot slutet av dagen och en bastu på det. När jag kom hem gled jag ner till båthusgymmet och gjorde dagens metcon. Ingen snärt i swingsen, men det kanske inte är så konstigt. Oväntat bra TTB, kickade upp det sista som Islands-Annie gjorde i Halmstad, blir nog inte mindre jobbigt för magtrakten, men det går snabbare så greppet sparas lite. Allt obrutet så när som på sista TTB (13-2).