”Back Nicole”

Complete as many rounds in 20 minutes as you can of:
Run 400 meters
Max rep Pull-ups

Resultat: 7 varv, 96 PUs

400 m backe på Norrlandet

Sprang upp och ner från båthuset nästan upp till cykelvägen. Löpningen på första varvet tog 1:35 min och så 30 pull ups i trapetsen. På väg ner från backen under andra varvet kändes det helt ok men pang tjong och pannbenet vittrade sönder under nästa pull up-rond: 10 reps.

Sedan blev det någon slags pejsning och jag lovade mig att åtminstone klara 10 reps (tre över: 11, 12 och 13 reps). Håll under femte varvet underlättade inte. Nåja, det var ju därför jag valde en AMRAP idag, pannbens- och mjölksyretest. Resultatet är väl knappt godkänt. Nu gäller det att fortsätta att träna konsekvent så man kommer in i matchen.

Försökte mig på några pressar med kanonkulan efteråt men återhämtningen tillät det inte.