Wu: Ryck 20-50 kg
+
Dagens pass:
Snatch – 1RM: 65 kg (PS 70 kg)
Clean & Jerk – 1RM: 90 kg, pb
Marklyft – 1RM: 190 kg

Upptäckte att nästa cykel började lite senare än vad jag trott, så jag behövde bara få några referensresultat innan jag hoppar på. JÖSSES vad många försök jag gjorde på ryck, började från 55 och gick uppåt, fortsatt PS på typ varannat försök. Först när jag gick upp till 70 för att sedan gå ner till 60 kg (sneaky) så fick jag till dyket under. Lika bra att kameran dött, detta var inte vackert. Kommer inte ihåg hur många försök jag gjorde, men jag ville ge det en ärligt chans och tangerade iaf på S och PS. Bra trött gick jag över till C&J och fixade 90 kg relativt lätt och persade, sedan kom tröttheten och jag missade faktiskt att vända upp 95 en gång. Gjorde väl 3 misslyckade på 95.

Maxlast

Regnbågens alla färger (nästan), det får bli omstart på den där rackaren.

Ville även få en DL-referens och mot bättre vetande lassade jag på, givetvis i ett fåfängt försök att persa i marklyft. Två uppvärmningslyft och sedan en test på 200 kg…halvvägs på smalbenen, fail. Trodde jag var tillräckligt lack för att fixa det, tog av tio och drog 190 extreeeeemt långsamt. Jo, jag började nog bli allt trött.