Wu: rehab, stretch, några lätta böj + bss
+
A Böj med båda händerna: HBBS 5×70 kg, FS 1×100 kg
B HBBS 6 x 6 x 116 kg
C Marklyft med båda händerna: upp till 1×120 kg
D1 GH-sit ups 4 x 15 reps
D2 Reverse hyper, oviktad, 4 x 15 reps

Post-op-persen haglar, frontböj och mark idag, sen så tror jag faktiskt att 6×116 kg i hbbs är all time high. Säger väl en del om hur lite jag böjer. Måste skärpa mig till tyngre vikter nästa vecka. Över 4.2 ton böj, det mesta jag gjort sen den där dagen i juni förresten. Avslutade med lite bålgrejer, GH-bänk och så bökade om i lagret nån timme.

5×80% från förra året, trodde jag hade 6 reps-passet, men nej. Roligt att jämföra mot dagens:

Mer konsekvent djup och bättre på att använda baksidan av låren i böjet och dagens citat efter att ha varit tyst på tidigare set: ”Det går lite lättare om man låter.”