Uppvärmning:
-Clam shells, laterala utfall & kosacker (gärna med motvikt)
-Upp till 3 set av 4-8 x goblet squats + 6-10 goblet hold reverse lunge (lite tyngre per varv)

3-4 set
A1 1 1/4 High bar back squat x 4-5 reps*
A2 On the spot split squat med 1 kb/db OH + 1 kb/db i suitcase hold x 6 reps / ben
*viktigt att det görs med en vikt där tillräckligt bra form kan hållas

2-4 set
B1 2 Get up sit up + Get up med 2 Windmill i toppen med db/kb eller slamball x 1-2 varv / arm
B2 RNT Split Squats @3011 x 5 reps / ben
[i set-vilor, testa övningar som kommer på nästa del]

C “Marie”
På 10 min gör:
Buy in:
10 clean & push press / arm
20 burpees
30 goblet squats
40 mountain climbers
+
Amrap
10 svingar
8 reverse lunge (med goblet hold)
6 bear squats

A1 lite tyngre än senast OM du kan göra det med bra teknik och på A2 har vi en ny variant där den du har i suitcase får gärna vara lite tyngre.

B-delen full med fina varianter för stabilitet och hälsa, tur att vi har bra tränare som kan visa er hur man ska göra dem på bästa sätt!

På avslutande “Marie” så har vi först en buy-in del som görs som en chipper, resten av tiden som är kvar blir en amrap!

HEMMATRÄNINGSALTERNATIV:

Massor kan göra om du har en eller några kettlebells och ringar hemma, kanske har du även skivstång och annat och kan göra Dagens pass nästan precis som ovan, men här nedan utgår vi från att du inte har några grejer:

A Värm upp med shuttle run, höga knän, hälar i häcken, hoppa åt sidorna, utfallsteg
B Om du har tillgång till utegym så gör A-delen så nära som det går, benböj och utfall med stockar som vikt
C 15 min amrap
Med något på axeln: 3 Get up sit up + Get up med 4 reverse lunge x 2-3 varv / sida
10 bear squats
20 X-hopp
30 utfallsteg
40 mountain climbers

Stöd oss och stöd dig själv och handla i vår shop http://shop.primalfitness.se! 10% rabatt för beställningar över 500 kr för ALLA och dessutom så lägger vi på ytterligare 10% för de som är CrossFit Uppsalas-medlemmar med koden “CFUA”, totalt 20% över 500 kr alltså! Det är väldigt enkelt att lägga in en beställning och hämta upp på CrossFit Uppsalas ordinarie passtider eller så kommer vi överens om upphämtning, surfa in här och lägg in din beställning:

Är du inte redan vår medlem så kan du också stödja oss på ett enkelt sätt genom att swisha oss en summa för att du använder dig av våra tjänster här, det du tycker att det är värt per pass eller i klump för en period:

  • Swishnummer: 1230190199Märk meddelandet DAGENSPASSOm du vill så skicka gärna en mejldump av betalningen till info@crossfituppsala.se

    Swishar du 1000 kr eller mer som en betalning så skickar vi en t-shirt som tack för stödet, då behöver vi en adress och den storlek på tshirten som önskas.

Tack på förhand! Tuffa tider kommer så tack för att du stödjer oss! ❤️