Uppvärmning:
-Deadbugs & Bear Crawl (framåt och bakåt)
-KB-övningar: goblet squats, goblet lunge & kosacker

3-4 set
A1 Bakböj @31×1 x 5 reps
A2 Split squats på stället m db/kb x 10 reps / ben

2-4 set
B Single arm banded pull down, half kneeling @3210 x 4-8 reps / arm
[i set vilor, testa övningar som kommer på nästa del]

C ”Gustaf Adolf” ?
11 min amrap
Tunga kb-svingar x 8 reps
1H kb/db push press x 8 reps / arm
Mountain climbers, långsam takt x 22 reps alt ben

Följ tempo på bakböj och de ska inte kännas i närheten av att misslyckas. Ett enkelt sätt är att om du betygsatte böjet så ska det få höga poäng! På split squtsen så lägger du krutet och dessa får gärna kännas riktigt jobbiga, och den här gången 2 db/kb utmed sidorna av kroppen.

B-delen innehåller en liten nyhet för att jobba med skuldran och latsen på ett lite nytt sätt, kanske svårt att hitta ett passande gummiband direkt, men vi kommer göra den här fler gånger!

Sen så hoppas vi att ni blir kungligt behandlade av dagens avslutande del…alltså ibland blir jag trött på mig själv ?

View this post on Instagram

Vi jobbar med vuxna, och vi jobbar med ungdomar. Hur vi väljer att lägga upp träningen skiljer sig inte: vi försöker lära oss om en persons tekniska nivå, eller vi kan kalla det ”hur svåra uppgifter dom kan lösa”, just nu. Dit avgränsar vi en rörelse med hjälp av att välja rätt svårighetsgrad på rörelse eller med anpassad vikt. Så att vi alltid ligger där man kan lyckas, men där alla försök heller inte blir perfekta. Det är där man lär sig snabbast, med minst risk. Ibland ser vi ”Memes” som placerar en prick ”where magic happens” långt utanför ”comfort zone”. Det tror inte vi är rätt placering alls: vi vill hellre placera den inom, men på gränsen av, en persons ”comfort zone”. För oss är alltså allt teknikträning, även utveckling av styrka.

A post shared by Tränarprofil Cfua (@crossfituppsala) on