A. Hantelbänkpress @ 30×1 8-10reps 4set

B. AMRAP 7min
10 Ballslams
10 KB svingar
5 push ups

vila 3 min

AMRAP 7min
20 sekunder planka
8 hängande knäuppdragningar/fällkniven
2 elephant walks

vila 3 min

AMRAP 7min
10 Burpees
10 Gobletsquats
10 KB snatches (5+5)

Mys för fulla muggar på A-delen för sedan blir det fart och fläkt i 27 minuter! 🙂

Kommer ni ihåg 2 x 10 min amrap senast? Nu är det 3 x 7 minuter! Lite mer volym, lite större möjlighet att öka takten MEN allt beror ju på hur trötta ni blir. Målet är att kunna mala på i samma tempo rakt igenom med twisten att amrap:en i mitten kommer vara lite mindre flåsig och mer fokus på bålaktivering. Kört hårt, svettas av var glada! 🙂

Hantelbänk och bicepscurls i ringar! Är det redan fredag? ? #äntligenmåndag #crossfituppsala

A post shared by Tränarprofil Cfua (@crossfituppsala) on