TESTVECKA!

A Frontböj – bygg upp till 1RM på cirka 10 min
B1/B2 Pull up/Dip – bygg upp till 1RM på cirka 15 min

Team 700 FI
700 cals på airdyne på tid (ställ in på 70 kg)
Grupper om minst 4 pers
[stopptid 30 min]

Inte lika lång tid på frontböj, ett lyft man oftast kommer in i snabbare än bakböj, men så klart stor fördel om man kommer 10 min innan och är förvärmd innan om man vet att man har problem med tex rackpositionen. På B-del växlar man mellan tyngsta pull up / ringrodd-variant man klarar och en dip i ställning tills man nått dagens tyngsta!

Man kan vara med och tuffa så länge som man har tid, 30 min kommer dra över tiden men ni måste ju få det eftersom 600 FI fick 30 min 😉 Sikta på aerobt arbete ca 90% effort, men kör go by feel, vissa kommer kunna ta i mer än vad man tror och vissa mindre.

En annan variant av ovanstående, oavsett så kommer tröttheten infinna sig! 😉