A Stretch inför benböj, uppvärmning axlar – ca 5 min
B 4 set av
Inom 8 minuter gör:
20 burpees utan armhävning / vanliga burpees, afap
30 benböj utan vikt / jump squats
vila resten av tiden
[Totaltid cirka 26-28 min]

4 set av
Amrap 3 min @ 80%
10 svingar, alternerande hand
5 / 5 kb clean & press
5 sit ups
10 utfallsteg, alternerande ben
Vila 1 min
[Totaltid 15 min]

Tyngre burpees och jump squats BARA om man kan göra det obrutet och snabbt. Jämför med förra veckan intervall om ni var med på den. På avslutningen gäller ett kontinuerligt tempo, välj en vikt som ni kan hålla konstant rörelse, push press ok om pressen skulle vara begränsande. Skaka ur den däringa mjölksyran! 🙂

Det är många som har bråttom, bråttom, förändringar ska komma nu och helst igår! Kom ihåg att vissa saker tar lång tid att lära sig, försök jonglera som killen ovan och återkom hur lång tid det tog att lära sig 😉 Alla behöver inte bli experter men vi har som ambition att öka våra medlemmars kunskapsnivå om rörelser i allmänhet och om sig själva i synnerhet, skynda långsamt kommer ge bättre resultat i det långa loppet!

Med baskurs och hälsoutvärdering i bagaget kommer faktiskt varje pass ge mer och i sin tur kommer det tillåta framgångar under en längre period på ett mer balanserat sätt. Baskurs och hälsoutvärdering är det bästa sättet att lägga en bra grund och detta är nu obligatoriskt för nya medlemmar, men är naturligtvis tillgängligt för våra befintliga medlemmar! Läs mer under fliken ”Träna med oss” om baskurs och hälsoutvärdering och hör av er till info@crossfituppsala.se om ni har några frågor!