A1 Pull ups, COVP, viktade 5 x 1-3 reps
A2 Dips, 5 x 4-6 reps
B1 Support – Totalt 3 min
B2 Jämfotahopp 5 x 3 reps
+
3 varv med 1 min på varje av
-Udda styrkevändningar (säck el 2KB)
-Lätta push press (2KB el stång)
-Box hopp
-Mountain climbers

På A1: Repsantal beror lite på vad ni gjort tidigare dagar, fixa minst 1 rep max 3 som är tung och viktigt att man fixar rätt höjd. Dips kan göras med olika, kan man i ringar så go for it! Bygg upp till 3 min total support, dvs toppen av en dip, här kan man också använda sig av lite olika stöd där ringar är överlägset jobbigast. En cirkel på det där kontinuerlig rörelse är att föredra, inte att rejsa under första varvet och sedan krascha. Ta det så klart inte för lugnt, ni förstår nog vad jag menar 🙂

Kanske ett par ringar till sommaren…eller who am I kidding SÅ KLART ett par ringar till sommaren 🙂 Jag slänger nästan alltid ner ett par i väskan när jag är ute och reser, nu senast i Bryssel, klockrent! Även en sjukt rolig leksak för ungarna, inte bara de vuxna 😉