Nuså tar vi steget till den digitala tidsåldern, ungdomliga som vi är. Vi har under en längre tid arbetat på ett system som ska få oss och er att kunna administrera bokningar av pass, och medlemskap, i ett enhetligt system. Nu släpper vi version ett av detta system.

Ni ska alla ha fått ett email med era inloggningsuppgifter samt en länk till passbokningen (man når det också via huvudmenyn ovan). Ni loggar in med ert email och det lösenord ni fick skickat till er. Detta kan ni sedan ändra väl inne i bokningsystemet – lägg också gärna till era övriga uppgifter – adresser och telefonnummer.

Bokningen sker genom att ni kickar på ett pass och om ni har ett giltigt medlemskap så kan ni boka er genom att trycka ”boka”. Är ni bokade kan ni avboka er genom samma procedur.

Ni kan också se vilken typ av medlemskap ni har och hur länge det gäller, samt förnya medlemskap direkt från sidan (koppling mot betalkort samt alla större svenska banker).

Till att börja med har jag lagt in alla pass de närmaste veckorna. Eftersom vi inte vet helt säkert när den nya lokalen står redo (det beror främst på när golvet anländer) så fyller vi på med pass eftersom. Man kan boka upp sig på maximalt 5 pass i framtiden, för att man inte ska kunna ”fylla passen”, och såhär till en början har vi satt en ganska stor gräns för antalet bokningar per pass (20 stycken bokade).

Vi ser gärna att ni börjar använda systemet direkt, och hoppas att allt ska fungera bra och smidigt. Webbläsare vi stödjer är Firefox (rekommenderas), Explorer och Safari.

Frågor? Problem? Hit me! Maila till martin.altemark@crossfituppsala.se så ska jag hjälpa er!