Riktigt roligt lunchpass idag och vi satte nytt pr på deltagare! 7 killar och 6 tjejer gjorde deltagar antalet till 13 pers. Härligt!

Eftersom det var många nya så gick vi igenom benböj extra noga för att sedan gå över till overhead squats. Några har fått till tekniken så pass att det är dags att lägga på lite vikt (Gustav kunde dock göra felfria reps med 40 kg trots att det var första gången!). Bara att öva på, kom ihåg att testa hemma med en sopkvast mot en vägg!

Sedan var det dags för en team-AMRAP där en hejjade på och korrigerade teknik och den andra jobbade i 10 min, för att sedan byta. Grymt jobb av samtliga och ett plus i kanten till dagens 4 förstagångsbesökare Sven, Peter, Emira (från UNT) och Malin som inte var rädda att ta i.

CIMG3016

Bra kämpat!

Själv känner jag mig inte helt kry, lite knäckande eftersom det kändes så himla bra i fredags, men det är bara att ta nya tag. Passade på att testa hur styrkan med ringarna är. Lyckades med 3 L-Muscle ups (där fötterna dippade i övergången) och några fler strikta MUs samt två repklättringar utan hjälp av benen. Passade mig för pulsen, den kanske jag får känna på imorrn.