En del av er har kanske sett att vi redan har lagt in pass på nya tider i bokningssystemet. Andra av er är iallafall medvetna om att vi utlovat nya, bättre (och fler) tider med den nya lokalen!

Nytt Schema

Då vi, trots problem med leveransen av golvet, närmar oss inflyttning så passar vi på att gå ut med de nya tiderna. Dessa kommer att bli följande:

Måndag:
18-19 Gruppträning (begränsning 15 bokade)
19-20 Öppet gym

Tisdag:
07-08 Gruppträning (begränsning 15 bokade)

Onsdag:
12-13 Gruppträning (begränsning 15 bokade)
18-19 Gruppträning (begränsning 15 bokade)
19-20 Öppet gym

Torsdag:
07-08 Gruppträning (begränsning 15 bokade)

Fredag
17-18 Gruppträning (begränsning 15 bokade)
18-19 Gruppträning (begränsning 15 bokade)

Lördag
11-12 Grundpass (begränsning 10 bokade)
12-13 Öppet gym
13-14 Gruppträning (begränsning 15 bokade)
14-15 Öppet gym

Bättre tider, fler pass, bättre lokal, bättre allt! Se gärna till att släpa ner vänner och bekanta – med ökade fasta utgifter behöver vi också bli fler (vilket vi kommer att bli nu när vi kan ta hand om fler och på ett ännu bättre sätt)!

Dessa tider gäller från och med den 28e Mars, och då flyttar vi som senast in i våra nya lokaler – vi återkommer med mer information om vi kan flytta tidigare än så.

Nya tränare

Vi vill också passa på att välkomna två nya tränare i tränargänget, nämligen Andreas Jakobsson och Sven Westergren – två killar som varit med från starten hos CrossFit Uppsala och som har allt som krävs för att göra oss ännu bättre, starkare och friskare. De båda går dessutom sin Level 1 utbildning och blir certifierade som CrossFit-tränare helgen innan detta, något dom knappast blir sämre av. Passa på att dra nytta av deras nyvunna kunskaper på Måndags och Onsdagspassen!

Sven Westergren

Andreas Jakobsson

Nya passtyper

Vi har nu tre olika passtyper:

Gruppträningar

våra vanliga grupp-pass, liknande de vi haft sedan starten i September 2009. Konstant varierade funktionella rörelser utförda med (relativt) hög intensitet. Stommen i vår väg mot awesomeness.

Grundpass

Dessa utförs med fokus på grundrörelser (knäböj, marklyft och press), samt med mindre grupper. Dessa passar de som kommer sina första gånger, samt för er som känner att ni vill öva ännu mer på grunderna (ja, man har ALDRIG övat klart på dom!).

Dessa är bokningsbara utan ett aktivt medlemskap, så få era vänner och bekanta att registrera sig och boka upp sig på ett provpass redan idag! Vi behöver växa och dom behöver bli lika glada som ni!

Öppet gym

Fri lek, men med en tränare närvarande att bolla idéer med, få hjälp utan eller skryta för. Tycker du att du har för svaga ben? Då är det här du kör ditt ryska benböjsprogram. Vill du öva ännu mer på muscle-ups? Bara att göra. Bara hänga och snacka? Du är så välkommen så!

Behöver ej bokas, men ni ska ha ett gällande medlemskap för de öppna passen.

I framtiden kommer vi också att kunna erbjuda Öppet gym under pågående gruppträningar, vilket blir ännu lite mer awesome.

Övrigt

Mycket nytt har åskådliggjorts iochmed vårt nya bokningssystem, och jag vill passa på att trycka på för två nya funktioner som gäller medlemskapen:

Du kan ha full koll på vad du har för typ av medlemskap, och kanske viktigare hur länge det gäller i systemet. Titta på fliken ”Personlig information” och sedan underfliken ”Medlemskap”: där listas ditt nuvarande medlemskap, om du har något, samt information om hur länge det gäller (och om du har klippkort hur många ”klipp” du har kvar). Många har medlemskap som löper ut den närmaste månaden, och det för oss till nästa funktion…

Köp medlemskap direkt i gränssnittet! Äntligen slipper vi den krångliga bankgirohanteringen, och dessutom får vårt bokningssystem kunskap om ditt köp omgående (och du kan alltså direkt boka pass med ditt nya medlemskap). Vi har ändrat något i uppsättningen medlemskap, för att tackla våra nya utgiftsnivåer, men ni matematiker noterar att vi har lyckats behålla samma månadspris på 12-månadersmedlemskap som dagens 6-månaders.

Om ni vill förnya medlemskap, men har tid kvar så är det bara att göra det, men skicka då ett mail till Björn eller Martin så att vi kan förlänga ert nya medlemskap med motsvarande antal dagar som det gamla medlemskapet hade kvar.

Om ni behöver kvitton eller intyg, för till exempel träningsbidrag, så ordnar vi såklart det åt er – hör av er till Björn eller Martin.

Onwards and upwards! Let’s become awesome @ CrossFit Uppsala!