En liten uppdatering av vad som händer på CrossFit Uppsala under den närmaste framtiden! Vi har som vanligt massor på gång för att göra er, våra grymma atleter, ännu bättre och er tillvaro hos oss ännu roligare. Därför är vi glada att kunna presentera vad som är på gång under oktober!

Passa också på att dra med er vänner, bekanta, föräldrar och… tja, vem som helst egentligen, på ett gratis intropass – bara be dom boka sig i bokningssystemet så kan dom boka sig själva för att upptäcka hur fantastiskt det är med varierad, funktionell träning utförd under hög intensitet!

 

Ny tränare och fler pass

Vi välkomnar Anna Sjösten till vårt team av grymma tränare. Anna har varit med från allra första början hos CrossFit Uppsala, och har en bakgrund som elitgymnast. Hon var en stor del av det lag som vann titeln ”Svenska lagmästare i CrossFit” under 2010 års CrossFit SM, och är förutom en grym atlet och en fantastisk vän också en djup brunn av kunskap med fokus på just gymnastik och kettlebellträning. Den kunskapen känner vi att vi måste tillvarata, för att sprida bland er som tränar hos oss och precis så blir det. Anna kommer att börja hålla pass från och med nästa vecka.

Anna har ett och annat att lära oss om kanonkulor och gymnastik

Det blir en ny typ av pass med inriktning på kettlebells (och kroppsviktsövningar), och kommer att passa alla oavsett nivå. Två pass med fokus på att bolla med järnkulorna läggs in i schemat på Tisdagar – ett baspass med något enklare övningar, och ett vanligt där vi också lägger in lite mer utmanande övningar. Kettlebell-baspasset ligger mellan klockan 18 och 19, och kettlebellpasset från 19 till 20.

 

SM-final i rugby

Uppsala rugbys damlag har tagit sig ända fram till SM final! Finalen spelas i bäst av 2 matcher, varav den första kommer vara en hemmamatch den 8 Oktober och den andra en bortamatch den 15.

Våra tuffa tjejer viker sig inte för nån

CrossFit Uppsalatränade Kattis, jennie och Anna behöver såklart vårt stöd för att kriga sig till titeln, och vi hoppas att så många som möjligt kan ta sig till gräsplanen utanför Fyrisfjädern (vid fyrishov) för att hejja fram våra rugbyhjältar! Markera datumet 8e Oktober, det passar fint att ta sig dit efter att först kört dagens pass på Bergsbrunnagatan!

 

CrossFit-SM

Den 15 och 16e Oktober går CrossFit SM 2011 av stapeln i Sätrahallen i Stockholm! Tyvärr kan vi inte försöka försvara vår lagtitel från förra året, då vi har haft lite otur med skador, men tro inte att vi inte finns representerade i startfältet ändå! Från CrossFit Uppsala ställer Linda Altemark, Johannes Karlsson, Johannes Björkstrand, Peter Jonsson och vår exilmedlem Simon Lundmark upp. Alla tävlar individuellt, och Peter ställer upp i Mastersklassen (45+ år).

Så här glada var CrossFit Uppsalas lag efter sista grenen under 2010 års SM. Champions!

När det känns som jobbigast så kommer det att bli skönt att höra stödet från alla er som kommer och hejjar fram våra kompisar, och vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att stötta på just det sättet! Information om tider och biljetter finns på CrossFit SMs officiella site här. Första mastersgrenen ska enligt uppgift starta 08:45 på Lördagen, så kom i tid så hjälper vi Peter till stordåd!

Denna helg ställs alla pass in.