…vad Martin snackade om angående att försöka göra en wod i ett ”vanligt” gym. Folk fattar liksom inte att de ska hålla sig undan om man rycker i en massa fria vikter. Menmen, det gick ju bra.

Wu: Rodd ca 900 m, några test lyft med bar stång och med 40 kg
+
”Grace”
60 kg Clean and Jerk, 30 reps
Tid: 5.52 min (pr!)
+
Nedvarvning med lite pull ups, knees to elbows och 500 m rodd (1.43 min)

Tränade på Gerdahallen i Lund. Ett jättegym med massor av onödig utrustning. En riktigt bra lyftarplatta var den stora behållningen, plus att det finns en avdelning för sjukgymnastik. Tekniken kändes helt ok, plus att det var lite befriande att kunna släppa vikten hur som helst. Tog min förra tid med långt över en minut. Hade tänkt sikta på sub 7 eftersom jag kände mig sliten, nu fick det bli sub 6 istället 🙂