Idag skulle jag träna med Jocke, Emil och Martin ute hos Jockes farsa. Jag var lite sen och möttes av en mygganstormning och däckvältande kamrater i duggregn.

På schemat var däckvältning (traktordäck) och släddragning med fotstöd (100, 176 och 216 kg på släden). Roligt värre, nästa gång ska det bli fler däckvält än de 2 x 5 jag gjorde idag (36 resp 31 sekunder). Efteråt fick jag tillfälle att misshandla både Jocke och Emil med min armbåge, good times!CIMG1568

Eftersom jag glömde kameran så får Martin stå för dagens bildbevis, men jag vill ändå delge en rätt rolig ”in action bild” av kippad pull up i ”Havs-Helen” igår.

EDIT: Extrapass på kvällen. Fanns knappt något taxijobb på förkvällen så det fick bli jobb i gymmet istället.

7 rounds for time of:

3 Handstand Push Ups
5 Power Cleans 84 kg – Sub: 70 kg
7 Pull Ups (Chest To Bar)

Tid: 13:31 min

Ett pass från CFFB som passade mina behov för tillfället. Dvs öva HSPU, göra CTB-pull ups i en wod och trötta ut ländryggen ännu mer (ville ju egentligen välta däck några vändor till tidigare idag). Skalade ner PC-vikten mest för att jag fortfarande känner av handleden när jag är ouppvärmd. Tog det rätt lugnt överlag men snabbaste varvet var nog på 1:20 min.

EDIT: Glömde tillägga att jag gjorde 15 HSPUs under tiden jag packade ihop. Då kom jag upp i 36 som jag missade i den där ”HSPU-Helen” som jag missade 😉