Julpassen fortsätter. Idag var det våra julskinkor som skulle aktiveras. 14 tappra själar hade trotsat snökaoset och tagit sig till CrossFit Uppsala för att starta upp dagen på bästa tänkbara sätt. Dagens tema: utfallssteg!

5×4-6 utfallssteg per ben med jämt fördelad vikt. Kettle bells eller skivstång.

[showtime]


”JULSKINKAN”
5 varv av:
2 salslängder (1 varv) utfallssteg med vikt i en hand – byt efter halva
15 armhävningar
20 knäböj

Herregud vad det slets idag! Det var många som undrade över hur de skulle klara av att ta sig hem efter avslutad metcon. Men alla tog sig igenom passet och det i ett imponerande tempo. Anna S var klar på bara strax mer än 7 minuter! Nämnas kan också att Sven körde med 32 kilo och var klar på under 13 minuter. Så grymt imponerande! Alla jobbade riktigt hårt idag. Ingen vila här inte. Grattis! Ni har nu förtjänat årets julskinka!

Trötta och glada valde de flesta att sitta kvar på brottarmattan och strecha ett tag efter konditionstestet. Det kom tyvärr inte med på bild eftersom min kamera slutat fungera någonstans under passet. Kan det ha varit luftfuktigheten? Tre timmar senare hade funktionen återkommit. Jon var snäll och plåtade resultattavlan åt mig! Tack så mycket för hjälpen!