DAG 3 – Uppvärmning:

-från powerposition: High pull → PC → ev FS x 2-3 varv

-från marken: långsamt till under knä → till ovanstående x 2-3 varv

-lätta set av A-delen

A 2 Clean anyhow + FS + 1 STOH

B “Håkan”

5 set

90 sek amrap av

10 ryska svingar

8 switch lunge eller reverse lunge utan vikt

4 burpees utan klapp

90 sek vila

[totaltid 13.5 min]

BONUS – i valfri ordning där det hinns med

2-4 set
OHS @ 31×1 x 3+ reps
Side plank clam shell x 10-20 reps / sida
Russian twist med eller utan något i händerna x 8-12 alt sida

Under A-delen så få gärna till 2-3 set av submax antal pull ups, ringrodd eller PUM-pull ups istället för de sedvanliga BONUS-övningarna om pull ups är något du vill öva extra på.

Vi har ökat på platser på gruppträning utan pass före eller efter samt på gruppträning där det inte är pass efter. På måndag morgon så kommer vi utöka ytterligare med platser på övriga pass till 12 på det sista för dagen och till 10 på de pass som har ett pass efter.

Även om vi utökat platser rejält så vill vi att ni som tränar mycket inte planerar in fler än max 3 gruppträningspass per vecka och kör övriga pass på Öppet gym. Boka gärna Öppet gym eller Bakgård på de tider du brukar träna, så kan du vara med när vi kör utomhus.

På Bakgården kan du alltid träna, men då vill vi att du bokar “Bakgård / Hemma” i bokningssystemet. Det går utmärkt så länge du inte använder gymmets faciliteter, då behöver du boka Öppet gym.

Sen som alltid: tvätta händer, träng inte ihop er i onödan och alla som är friska och krya är välkomna att träna!

HEMMATRÄNINGEN

OBS – på den här träningsperioden så kommer Hemmaträningen läggas upp på Uppsamlingsdagarna under Dagens pass. Det vill säga 3 träningspass läggs upp var 4e dag. Detta för att ni ska få en enklare översikt av senaste dagarnas Hemmapass och samla kommentarer till färre inlägg. Kör hårt! 💪