Uppvärmning:
-snabb uppvärmning och rakt in i utmaning 1!

Lördagschallenge hela passet!


1. På 20 minuter:

*Totalt antal kilon Turkish Get Up – så räkna det antal ni gör med varje vikt
SAMT
*Pull up x 4 reps – hitta dagens tyngsta

2. ”Isak Ilfart”

Amrap 12 min
200 m löpning eller 15 burpees
12 svingar
8 slam ball thrusers m släpp ELLER slam wall balls om ute

Lördagschallenge med Amanda och idag är det första dagen på våra nya anpassningar så passet blir max 40 minuter långt, men ingen fara, ni kommer bli trötta ändå! 😅

Del 1 hoppar ni in i ganska omgående så den tid ni har är i princip inklusive uppvärmning, så därför kan det vara klokt att beta av ett gäng lätta TGU för att få en hög score på det momentet! Växla mellan att göra pull ups och där noterar ni den tyngsta varianten med 4 reps!

På avslutande del så vill vi uppmuntra att ni som springer gör hela delen ute eftersom det blir ganska milt väder. Gör vi övriga övningar inne så är det noga att ingen trängsel i trappan uppstår och då kommer ju tempot sänkas! En liten detalj är att påbörjad löpningsvända när tiden tar slut räknas!

Under en period framåt begränsat maxtaket för antalet bokade till 8 från 12 på varje pass samt att var och en kan boka max 2 grupptränings-tillfällen åt gången. Det går att boka Öppet gym utöver det och vi uppmuntrar att ni som tränar fler än 3 gånger gör det så alla får till sin grundläggande träning. Tvätta händer, träng inte ihop er i onödan och alla som är friska och krya är välkomna att träna! Är du hemma eller på resande fot så boka Hemmapass så klart! Mejla oss på info@crossfituppsala.se så bollar vi gärna era tankar! 😊

HEMMATRÄNINGEN

Massor kan göra om du har lite utrustning hemma och vi har massor av slam balls, gummiband och hopprep, in och skaffa på http://shop.primalfitness.se/ om ni inte har, men här nedan utgår vi från att du inte har tillgång till utrustning:

A Uppvärmning allmänt, bli riktigt varm och fokusera på höft och axlar!

B 10 varv av
10 mountain climbers
8 utfallsteg
6 air squats
4 bear squats