A Genomgång reverse hyper – ca 5 min

B Power snatch + ohs, 2 reps x 5-10 set – på ca 20 min
C Bulgariska split squats @ 41X1 10-10-8-8 reps / ben – ingångvikter aningen högre än senast

 

3 set @90% av

Amrap 1 min: svingar, låga, medeltunga
Amrap 1 min: 2 benböj 2 utfallsteg, upprepa
Amrap 1 min: burpees
Vila 1 min

+

3 x 10 reps tung magövning
3 x 10 reps rygglyft / benlyft i reverse hyper

 

På A-delen så kommer inte alla hinna testa på, utan vi kör en genomgång så att ni kan testa efter passet. C-delen får cirka 15 min eftersom ni redan är lite uppvärmda vid det laget. På en minut hinner man med ca 30 svingar, välj vikt efter den vetskapen och jobba i en relativt hög, men aerob, takt.

Han är lite svamlig den där Louie och vi använder den inte främst för att kunna böja hundratals kilon, det är en mycket bra träningsmanick för nedre delen av ryggen utan att lägga stor belastning på kroppen.