1 k på Norrlandet

Cykelbana hela vägen, lite smålutningar men inga backar.

Wu: Lite jogg, benböj, utfallssteg, hoppsasa!
+
Dagens pass:
Run 1K: 3:36 min
rest 4 min
Run 1K:
3:26 min

Lite svårt med paceningen. Det var väl i våras jag sprang ungefär den här distansen, kommer faktiskt inte ihåg om jag sprungit 1 k på tid någonsin? Benen blev väldigt stumma väldigt snabbt, då är det svårt att veta hur snabbt det egentligen går, handlar bara om att inte trycka ifrån för hårt så att mjölksyran tar över flåset. Var oförskämt pigg efter första och ung 15 sek off mot vad jag hoppades. På väg tillbaka gick det lite bättre, men så här 4-5 min efter så känns det inte riktigt som om jag sprang till 100%. Nåja, detta var ytterligare ett test för knät och med framfotalöpning så kändes det inte något alls, bara en sån där ovan känsla efteråt. Hurra!