Drog till Högevallsbadet med min polare Simon aka Racoon aka Koala Bear. Fixade fram den tyngsta dockan att öva livräddning på och körde igång. Ouppvärmd fick jag mig en smärre chock över hur jobbigt det var. Tekniken hade fortfarande mer att önska och det var svårt att gå ett bra flyt med dockan. Mentalt jobbigt, men jag pustade ut och tog nya tag.

Det gick bättre och bättre och under 1.5 h blev det väl en 15-20 (?) dyk till 5 m för att ibland hämta docka och ibland bara simma ner med så lite anstängning som möjligt. Några gånger simmade vi först halva längden under vatten, hämtade upp dockan och sedan bogsera den en bit. Här gäller det att ta det piano annars blir det snabbt jobbigt. Så många simmade längder blev det alltså inte men vi testade att simma under vatten så långt som möjligt. Trots att jag var rätt utmattad så kom jag 40 m som längst, så 2 längder under vattnet är inom räckhåll. Förmodligen skrattretande för den som verkligen kan simma (eller vad säger du Jon?), men det gäller fixa sånt här så att man blir kompis med vattnet.

Hade både tänkt simma intervaller samt göra HSPU/LPU-woden, ha! Kanske blir det gymnastiserande lite senare idag.

EDIT:

Dagens Oppe (sub: L-sit istället för L-Pull ups):

For time
15 HSPU, 8 sec L-sit, 13 HSPU, 8 sec L-sit, 11 HSPU, 8 sec L-sit, 9 HSPU, 8 sec L-sit, 7 HSPU, 8 sec L-sit, 5 HSPU, 8 sec L-sit, 3 HSPU, 8 sec L-sit, 1 HSPU, 8 sec L-sit
Time: 25:35 min…

Kände att jag behövde göra den här för att få öppna vinaren och ha lite fredagsmys. GANSKA svårt att göra HSPU idag. Kändes lättast i mitten, förmodligen för att jag inte värmde upp (doh!). Alla L-sit förutom första och sista obrutna, alltid nåt, hehe. Längtar förresten till mars då Emma kommer på besök, världens bästa födelsedagspresent!

[showtime]