Push jerk 1-1-1-1-1-1-1 reps
60 – 65 – 70 – 75 – 75 – 80 – 82.5 kg (pr)

Värmde upp med lite allt möjligt och några PJ med lägre vikt. Fortsatte även lite mellan försöken. Efterår tänkte jag fila lite på tekniken med några PJ på 60 kg. Jag var riktigt duktig att hoppa in under stången, mindre duktig på att hålla in hakan. Stången som var på väg upp slog rakt in i min haka som var på väg ner med ett obehagligt kras som följd. När jag spottat ut resterna visade det sig att jag haft tur i oturen. Endast en mindre del hade gått sönder och inga nerver var blottade. Dvs jag kan fortfarande dricka mitt livsviktiga kaffe i väntan på tandläkartid.

Idag är det förresten avslutning på kursen så det blir en helkroppsmassage som plåster på såren.

EDIT: Det var alltså den yttersta molaren på vänstra underkäken som drabbades.