Det är något jag fått en liten nytändning för (namnsdagskrysset måste lösas!) och det påminner lite om att luska ut OPTs pass. Lösningen finns ju där, mitt framför dig, men ändå förstår du inte! Missade några detaljer som att man skulle luta sig bort från stången under pull upsen utan vikt:

Dagens pass:

A1 – Viktad pull up med mixat grepp, 15 kg, 5-5-4-3 (3 sek exc)
A2 – 1 1/4 Back squat (ner-upp till parallellt-ned-upp, 70 kg, 6-5-4-4 (4 sek exc)

B1 – Strikt pull up med supinerat grepp AMRAP x 3, 6-3-3 (4 sek exc, 1 sek uppe och nere)
B2 – KB lunge step hö/vä, 2×24 kg, 8 reps x 3

C1 – Powell raise hö/vä, 6 kg, 10 reps x 3
C2 – Ankrade sit ups, 35 reps x 3

Svårt att hålla koll på vilotiderna (A: 90 sek, B: 75 sek, C: 60 sek) men samtidigt är det nog det jag uppskattar mest med upplägget. Bara att köra när det är dags, sen så blev det ju också en del kassa resultat. Undrar förresten om det är meningen att vilan ska ungefär lika lång som utförandet, blev lite så för mig. Använde för mycket vikt på några av övningarna men jag hade varken tid eller lust att ändra.

Förresten, fy satan vad den där back squat-varianten avslöjade hur stel jag är i rumpmuskulaturen! För att inte tala om svag i bakböj eller varför inte viktade och strikta pull ups! Å andra sidan gäller det nog det mesta med tanke på min träning den senaste tiden. C-delen kändes som en treat efter att ha blivit bashad med en massa svagheter. Tack för den!