Tidigare:
2 x 45/45 sek sidoplanka
Skin the cat 3×3 reps
Öva levers 5-10 min – satte en klockren backlever!

Senare, simning:
10 längder lugnt tempo, olika stilar
5 min trampa vatten – hjälpa till så lite som möjligt med händerna
10 längder lugnt tempo, olika stilar
+
3 x [5 dyk till 4.3 m med max ett andetag vid ytan, vila ca 1 min]
2 dyk efter varandra utan andetag mellan

Lite halvt vilodag, så jag tog fram ringarna när jag svabbade mattan. Skönt med skin the cat för axelpartiet känns i trapzen efter farmers trots modest vikt. Nästan ett år sedan jag gjorde ett seriöst försök på levers med rak kropp. Fick till ett bättre djup den här gången och höll lägsta positionen 3-4 sekunder utan större problem. Inte lika lätt med front lever 😉

Senare ville jag mest plaska runt lite. Att bara vistas i vatten är bra för mig, hela den här grejen med att vänja sig vid att man inte kan andas när man vill och så. De sista dyken kändes väldigt mycket bättre än när jag testade det innan jul. Med lite bättre syreekonomi så borde jag kunna ta runt 5-6 dyk på ett andetag, men då kommer jag hellre jobba på att simma under vatten för maxlängd. Har även fått klartecken från Jon B att skaffa speedos, det är tydligen inte bra att simma i långa shorts, så äntligen fick man en anledning!