JULERBJUDANDET!

Vi har fått lite frågor angående julerbjudandet för att få träna på våra pass. Erbjudandet gäller fram till juldagen och innebär att 250 kr dras rakt av från alla priser för medlemsskap och klippkort. Detta gör att följande priser gäller:

6 mån: 2450 kr (ord 2700 kr)
3 mån: 1250 kr (ord 1500 kr)
1 mån: 300 kr (ord 550 kr)

Klippkort 5 pass: 250 kr (ord 500 kr)

Betala gör man på bankgironummer 454-2957 (Superior Performance AB). Ange för vem medlemsskapet gäller, namn, personnummer och e-post.

Den observante har märkt att månadskostnaden blir som lägst på ett månadskort och då undrat om man kan köpa två månadskort till sig själv för rabatt. Detta går så klart inte. Man kan köpa flera medlemsskap eller klippkort att ge bort till nära och kära, men dessa är personliga och nästa gång man uppdaterar sitt medlemsskap gäller ordinarie pris.

Ex 1: Köper man ett klippkort nu till sig själv för rabatterat pris, kan man inte sedan köpa 3 mån till sig själv för rabatterat pris. Man kan däremot köpa båda för rabatterat pris om man avser att ge bort ett klippkort eller 3 mån-medlemsskap. Man meddelar

Ex 2: Vill vara med och träna och köper ett månadskort nu till rabatterat julpris och sedan vill fortsätta när detta har gått ut, så gäller ordinarie priser.

CrossFitChristmasCard-watermark

Har det blivit någon förvirring om vad som gäller så ber vi om ursäkt för detta, vi lär oss fortfarande. För de som köpt rabatterade medlemsskap i god tro om att man kan köpa rabatterat igen, så ger vi givetvis möjligheten att uppgradera sitt medlemsskap till en längre period med rabatten.

Anledningen till att vi ger en julrabatt är för att ge en morot och uppmuntring till våra befintliga medlemmar samt en motivation för nybörjare att testa på. Priset är redan lågt för personlig träning i grupp, men vi vill gärna ge tillbaka något i årets dyraste månad. I fortsättningen vill vi helt enkelt se fler som tränar och utvecklas på våra pass! GOD JUL!