Barbara

Five rounds, each for time of:
20 Pull-ups
30 Push-ups
40 Sit-ups
50 Squats

Rest precisely three minutes between each round.

1: 2:40 – 2: 3:35 – 3: 4:32 – 4: 4:43 – 5: 4:35 min

Totaltid: 20:05 min, pr

Hade ju tänkt att göra den här men jag försökte smita undan. Hade slängt ett getöga på en OPT-wod som jag kanske tänkte göra men det var ju bara en ursäkt. Tack Linda för att du påminde mig om det! Man ska hjälpa varandra. Förresten körde ni på lunchträning på oerhört bra, jag känner mig riktigt stolt över er!

Ingen video ännu dessvärre. Men den kommer nog…snart!  Tills dess så kan jag sammanfattningsvis säga att jag inte alls mådde illa, konstigt, men jag fick lite huvudvärk och känner mig väldigt mörbultad. Mindre konstigt. Tog min förra tid med flera minuter och det beror på att jag aldrig fick den där genomklappningen efter tre varv som tidigare. Man kanske har fått lite bättre återhämtning?

Både pull ups och sit ups var obrutna rakt igenom, oväntat! Armhävningarna bröts i mååånga gånger och ganska många på squatsen som nog var jobbigast idag, pannbensbeprövande.