Har bestämt mig för att jag inte kan fortsätta följa mainsite WOD medans jag försöker läka utmagskadan – jag kommer att bli alldeles för frestad till dumheter (som ex. Joshie). Ska ett par veckor fokusera på dom rörelser jag inte verkar ha några större problem med: Marklyft, Knäböj, Press, Rodd, Löpning, Svingar/Cleans/Snatches med kettlebells. Eventuellt så tillkommer nån övning om jag märker att den går bra.

bild-7Ska försöka få in åtminstonde lite metabolisk konditionering. Lär väl mest bli i form av tabatas. Om jag kan göra en WOD, eller bygga något liknande den WOD som gäller så gör jag det.

Inte direkt träning idag (har ”vilodag”), men slog ihjäl några minuter:

5/5-5/5-5/5 Kettlebell clean: 32kg, 40kg, 40kg

10/10 Kettlebell snatch: 32kg


40kilosklumpen inger respekt. Svårt med greppet under vändningarna med vänster hand faktiskt. Inte så konstigt då det ju faktiskt är mer än halva min kroppsvikt. 10 snatches per arm utan vila med 32kilos bellen vet jag faktiskt inte om jag gjort förut. Kändes ganska bra.