Är ute på roadtrip med Emma i södra Sverige. Lite för mycket åka bil och lite för lite träning. Bloggabstinensen blev för stor så skrivandet blev i alla fall av.

Torsdag 16/7
Pressar med 24 kg KB, 10 x 10 (5 vä / 5 hö), under tiden att jag krattade gräs utanför Falköping. Tog väl cirka 45 min.

CIMG1675

Fredag 17/7
Bröstsim, 2 x 500 m (ca 2 x 10 min), i en 50 m bassäng. Skönt att slippa vända en massa gånger. Odenbadet i Falköping ska nästan ha en lika stor eloge som badet i Norrköpings kommun. Bara 30 kr i inträde. Bra väder!

CIMG1695

Lördag 18/7
Swings med 24 kg KB, 16 x 25 (400 reps), under tiden jag gjorde frukost på vandrarhemmet i Plönninge. Tog även det ca 45 min. Bröllop (två kompisar till mig gifte sig) och stor fest på kvällen utanför Halmstad. Tjohoo!

CIMG1700

Söndag-Tisdag
Planerad vila söndag. 2 x 1 h skakig bilfärd ner till Lund. Stannade i Ängelholm för en fika med en polare. Välbehövd paus. Maxmål på kvällen. På måndag kände jag mig krasslig,  skippade träning och förberedde flytten på torsdag (en av anledningarna till att åka ner hit). Idag blev det inget av ren slöhet. Flanerande istället i  Malmö med Emma med vin och kex på kvällen. Det är inte fy skam det heller!

CIMG1904

Imorrn hägrar Köpenhamn och Svedala så jag får väl se när det är dags för den där Björnska-come backen efter lång vila…