Gratis träning hela December

Vänta inte till Januari med att komma igång, kör igång redan nu! Köper ni ett helårs medlemskap för 2012 så bjuder vi på resten av årets träning, det vill säga upp till 1 månads gratis träning och en ÄNNU lägre månadskostnad på en redan billig träningsform (ja, för semipersonlig träning ÄR det billigt)!

För att ta del av detta erbjudande är det bara att köpa ett årsmedlemskap (antingen med delbetalning eller full betalning på en gång) så förlänger vi automatiskt medlemskapet med motsvarande kvarvarande dagar av året.

Ta chansen att berätta för vänner och bekanta – det nya, långa och friska, livet startar NU!

Klädrean fortsätter

Som vi tidigare berättat så kör vi kampanj på alla CrossFit Uppsalas tröjmodeller fram till jul, och det har många redan nappat på (inte så konstigt med så snygga tröjor!). Hugg tag i Martin, Björn eller en tränare så hjälper dom dig att kitta dig att bli lika grymt klädd som dom andra coola katterna på CrossFit Uppsala! Vi snackar alltså 25% rabatt på ALLA tröjor, t-shirts som hoodies!

Hoodies 400kr, T-shirts (finns massor med färger och flera tryck) 150kr

Kommande utmaningar

Vi har två häftiga utmaningar på gång under December. Först ut är OPT Construction Series del 2 som körs Söndagen den 11e December följt av Strong girls championship den Söndagen 17e December.

Construction series är en utmaning som kontrolleras av James ”OPT” Fitzgerald, och alla är välkomna att delta eller titta på! Strong girls championship är en lagtävling, enbart för tjejer, där tjejerna i lag om tre utför ett antal WODs och är allmänt asgrymma. Vi borde kunna få ihop minst ett lag, men egentligen fler med tanke på hur mycket grymma kvinnor som finns på CrossFit Uppsala! Tveka inte, vi lovar att allt kommer att skalas till en nivå som är lagom för precis just dig!

Anmälan och frågor skickas till oss snarast möjligt, och vi uppmuntrar alla som velar att vara med, eller åtminstonde komma och titta. Det brukar vara mycket inspirerande!

Med varma glögg och pepparkaksdoftande hälsningar,
Martin och Björn, CrossFit Uppsala