Uppvärmning:
-utfallsfokus (höftböjare+enbent)

A Bulgarian split squats – bygg till dagens tyngsta 8 reps / ben

B 2-4 varv i lugnt tempo av
Uppvärmning och teknik av rodd

C ”Step Up Your Game”
6 min amrap
1000/800 m rodd
+
amrap prisoner step ups – 60/50 cm

Det här är enda testdagen som blir en repeat av de tester som gjordes innan midsommar! Det är dels för att se hur träningen på gymmet har påverkat den här sortens enbenta styrka och uthållighet för underkropp, men också för att se hur din egen träning (om du nu varit på vift för det mesta) har sett ut.

Kanske har du tagit det lite väl lugnt under sommaren eller så har du hittat en balans där träningen just DU behöver har blivit en naturlig del i din vardag. Oavsett så ska du inte hänga läpp om det är jobbigt, ovanstående ÄR jobbigt, men försök anteckna känsla och vikter och reps så att du kan titta tillbaka när vi kör det här igen. Kanske här nedan i kommentarerna till och med!

Som en liten kommentar så kan vi köra 5 pers åt gången (på övervåningen), tänk på att ha rätt höjd på step upsen och att dra igenom 15 pers på denna del tar som minst 20-25 minuter. Det betyder så klart att ni som inte kör första heaten kan värma lite men också hjälpa till att heja på och räkna reps! Det kommer behövas! ?